Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Pro Longwear Concealer NW50

Pro Longwear Concealer NW50

MAC

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar.
195 kr
NW50

Recensioner

Emma | 2018-08-08
Bra och täckande concealer som jag tycker håller hela dagen. Har kört på denna i cirka 2-3 år nu, och tycker ingen slår den. Dock så tycker jag faktiskt att den blir allra finast när man applicerar den med fingrarna, efter att ha testat med både pensel, beautyblender. Den behöver värmen från fingrarna för att smälta in snyggt under ögonen.
Karin | 2018-07-29
Hade fått full pott från mig om pumpen inte pumpade ut för mycket produkt, det är dubbelt så mycket som jag behöver så jag slösar mycket även om jag försöker pumpa på den så lätt som möjligt.
Jessika | 2018-07-13
Alltså den luktar väldigt kemiskt och är svår att få ut i rätt mängd med pumpen. Man får alltid ut för mycket vilket gör att man slösar onödigt mycket av produkten. Men visst täcker den bra, skulle dock säga medeltäckning och inte alls fulltäckning. Produkten sitter länge också och den creasar inte under ögonen efter att man har applicerat loose translucent powder från Laura Mercier.

Mer Information

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa concealer
Hudtyp:Torr
Täckgrad:Hög
Finish:Matte
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22