Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Pro Longwear Concealer NW50

Pro Longwear Concealer NW50

MAC

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar.
195 kr
NW50

Recensioner

Jessika | 2018-07-13
Alltså den luktar väldigt kemiskt och är svår att få ut i rätt mängd med pumpen. Man får alltid ut för mycket vilket gör att man slösar onödigt mycket av produkten. Men visst täcker den bra, skulle dock säga medeltäckning och inte alls fulltäckning. Produkten sitter länge också och den creasar inte under ögonen efter att man har applicerat loose translucent powder från Laura Mercier.
O. | 2018-07-03
En av dem absolut bästa concealers jag testat. Pigmenterad, dryg, lätt och hållbar. Stort plus att den kommer i så många nyanser också. Nöjd.
Jonna | 2018-06-30
Täcker bra och är väldigt dryg! Ljusar upp mina annars mörka ögonringar och täcker problemområden. När jag bakar in den så känner jag mig som den värsta beautygurun!

Mer Information

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa concealer
Hudtyp:Torr
Täckgrad:Hög
Finish:Matte
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22