Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Pro Longwear Concealer NW50
Pro Longwear Concealer NW50

Pro Longwear Concealer NW50

MAC

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar.
195 kr
NW50

Recensioner

Elin | 2018-02-21
Favoritconceler! Prisvärd då den är mycket dryg. Ger bra täckning och sitter hela dagen. Enda nackdelen jag kan komma på är doften på denna produkt. Men det är inget man täcker på om man inte luktar i flaskan.
Emelie | 2018-02-19
En riktigt bra och täckande concealer. Behövs inte mycket då den är riktigt dryg så ta lite i taget annars kan det bli kakigt istället. Kommer definitivt att köpa igen då jag tycker den är prisvärd och räcker länge.
Rebecca | 2018-02-11
Bra concealer, täcker enormt mycket och sitter som berget. Bästa jag har provat hittills. Liten förpackning men håller länge. Stör mig på pumpen som ger otroligt stora mängder, mer än vad man behöver.

Mer Information

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22