Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Pro Longwear Foundation NC20
Pro Longwear Foundation NC20
Kampanj 20%

Pro Longwear Foundation NC20

MAC

En hållfast foundation som ger upp till 15 timmars bruk oavsett miljöförhållanden. Lätt och krämig, appliceras mjukt och ger tunn till medelkraftig täckning.
264 kr330 kr
NC20

Recensioner

Ida | 2018-09-28
Sjukaste foundationen jag använt? Jag köpte denna då jag älskar concealern och tänkte ge den en test. Köpt tidigare foundations för 500 spänn varpå de inte varit i närheten så bra. Anledningar till vrf jag älskar den: 1. Blir vanligtvis blank efter 1 timme, har nu haft på mig den i 7 timmar och än inte behövt pudra mig pga sminket ser likadant ut som då jag sminkade mig för 7 timmar sedan. Inte blank någonstans? 2. Första foundationen jag hittat i rätt nyans. Har gul/grön hy och brukar alltid behöva annars dra ned foundationen mot halsen för att den ska matcha men inte denna pga är samma nyans och färg 3. Räckte med en pump till hela ansiktet och var väldigt sammarbetsvilligt. Behövde inte anstränga mig något särskilt med att dutta ut den med min beautyblender utan den bara smekte sig på min hy 4. Brukar vanligtvis få torra partier runt mina finnar samt brukar mina finnar skina genom foundationen med de jag annars har använt men med denna behövde jag inte inte ens täcka finnarna??
Jenny | 2018-07-03
Den håller länge men känns uttorkande. Passar inte om man har torr hud.
Luminita | 2018-03-12
Great, buildable coverage and good formula. It lasts long and doesn't oxidize or look cakey. I would definitely recommend it.

Mer Information

En hållfast foundation som ger upp till 15 timmars bruk oavsett miljöförhållanden. Lätt och krämig, appliceras mjukt och ger tunn till medelkraftig täckning. Även för varma och fuktiga förhållanden reglerar den oljorna som håller huden fräsch, naturlig och felfri. Innehåller solskyddsfaktor.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22