Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Studio Fix Powder Plus Foundation NC35
Studio Fix Powder Plus Foundation NC35

Studio Fix Powder Plus Foundation NC35

MAC

Applicering i ett steg av foundation och puder. Ger huden en slät, felfri, matt och täckande finish. Hållbar: varar i upp till åtta timmar. Verkligen en allt-i-ett-produkt.
300 kr
NC35

Recensioner

Mathilda | 2018-08-30
Pga förändrade leveranstider på min ordinarie mineralfoundation som var slut så behövde jag något direkt att ersätta det med. Fick tipset av kicks personal att denna kompakta puderfoundation var bra. Kortfattat om produkten så ”duger den i krig” men inte annars. Produkten sitter ovanpå huden/smälter inte in och kakar sig lätt. Finishen är fulltäckande & fin direkt efter applicering men inom två timmar blir jag glansig och får linjer (vilket jag inte får med någon annan produkt). Den flyttar sig trots puder & setting spray. Får tyvärr ett väldigt lågt betyg då den inte funkar alls för mig och kommer inte köpa igen.
Cecilia | 2018-03-08
Bästa foundationpudret !
Jessica | 2018-03-06
Sitter fint på huden utan att se kakigt ut. Kan både applicera med svamp som borste och extremt många färger att välja mellan !

Mer Information

Applicering i ett steg av foundation och puder. Ger huden en slät, felfri, matt och täckande finish. Hållbar: varar i upp till åtta timmar. Verkligen en allt-i-ett-produkt. Makeupartisternas val och M·A·C-fansens favorit.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22