Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Blot Powder/Pressed Medium Dark
Blot Powder/Pressed Medium Dark

Blot Powder/Pressed Medium Dark

MAC

Ett unikt pressat puder som först och främst kontrollerar glans utan att lägga till färg eller yta. Fixerar foundation, skapar slät finish.
265 kr
Medium Dark

Recensioner

Annika | 2017-10-25
Fungerar helt okej! Har problem med oljig T-zoon men med hjälp av pudret får jag sminket att i alla fall hålla fram till lunch. Sen börjar oljan bryta igenom och man får hålla efter med Blotting papper och mer puder.
Sussie | 2017-08-05
Älskar detta puder. Jag har den alltid med mig i väskan för att snabbt kunna fixa oljiga ytor eller om man suttit för länge i solen och blir lite svettig/oljig så fixerat jag bara make up:en med detta puder UTAN att förstöra mitt smink.
Nina Nilsson | 2017-06-09
Jag är inte alls imponerad av detta puder och köpte det pga alla bra omdömen här. Lägger sig i porerna och huden ser fläckig ut

Mer Information

Ett unikt pressat puder som först och främst kontrollerar glans utan att lägga till färg eller yta. Fixerar foundation, skapar slät finish. Används av makeupartister och för förbättring av makeupen under dagen. Blot Powder innehåller glimmer och kiseloxid som absorberar överskottsolja och minskar glansen på huden. Kan appliceras med den medföljande puffen eller puderborste, exempelvis #129 Powder/Blush Brush. Perfekt för att bättra på Studio Fix Powder Plus Foundation under dagen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22