Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Prep + Prime Transparent Finishing Powder/Pressed

Prep + Prime Transparent Finishing Powder/Pressed

MAC

Ett silkigt, färglöst puder som passar alla hudtoner. Minskar glans samtidigt som det optiskt minimerar porer, linjer och ojämnheter. Använd över makeup, eller som det är.
225 kr

Recensioner

Nathalie | 2018-03-10
Detta puder funkar jättebra för mig som har relativt oljig hy. Huden blir len och matt samtidigt som sminket håller sig fint under flera timmar
Naad | 2018-03-07
Helt okej. Kan se väldigt kakigt ut när man applicerar det men sedan under dagen så blir jag oljig och måste pudra på igen. Så vet inte riktigt vad jag ska tycka :/
Alice | 2018-03-07
Funkade inte alls för mig, tyvärr. Den blir kakig ovanpå min foundation och gör att allt spricker på ett mosaik-liknande sätt.

Mer Information

Ett silkigt, färglöst puder som passar alla hudtoner. Minskar glans samtidigt som det optiskt minimerar porer, linjer och ojämnheter. Använd över makeup, eller som det är. Finns nu även som kompakt puder.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22