15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
MAC Lightful C Vibrancy Eye Cream

Lightful C Vibrancy Eye Cream

Den här snabbkuren minskar direkt svullnader runt ögonen och mörkar ringar, samtidigt som huden runt ögonen får en ljus, naturlig strålglans. En kraftfull dos C-vitamin ger huden dess uppljusande effekt. Perfekt grund för ögonmakeup. Använd...
310 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
5 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Den här snabbkuren minskar direkt svullnader runt ögonen och mörkar ringar, samtidigt som huden runt ögonen får en ljus, naturlig strålglans. En kraftfull dos C-vitamin ger huden dess uppljusande effekt. Perfekt grund för ögonmakeup. Använd regelbundet och upptäck hur huden bara ser bättre och bättre ut. Nu förpackad i en fin liten ask med holografisk silvereffekt.
Volym: 15 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-02-22
Den återfuktar väldigt bra men den innehåller något ämne som irriterar min ögoneksem när den är där. Då föredrar jag MACs fast response cream istället. Men annars är den kanonbra om huden inte är irriterad den dagen och man märker verkligen en skillnad.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-10
Härlig ögoncreme som känns fräsch och återfuktar området runt ögonen väldigt bra.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-06
Superbra ögon kräm som ger direkt en full dos av C-vitamin kick samt ljusnar upp under mina ögon. Hjälper till att minska svullnader och mörka ringar under ögonen utan att det känns att du har för mycket produkt under ögonen. Kommer att köpa produkten igen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-05
För mig är denna kräm en lättare version av Origins GinZing Refreshing eye cream. Den innehåller också lite skimmer men känns så mycket lättare och smidigare både på huden och under mäkeup. Krämen smular inte under consealern, ger bra återfuktning och ljuser upp huden runt ögonen på ett väldigt behagligt och naturligt sätt. Innehåller dessutom en bra mängd av vitamin C! <3
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-22
Bra ögonkräm med uppiggande effekt. Ljusreflekterande pigment som trollar bort mörka ringar. Används dagligen och har räckt väldigt länge.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...