Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Lip Pencil Soar
Lip Pencil Soar

Lip Pencil Soar

MAC

En penna för att forma, skapa konturer eller fylla i läpparna. Lip Pencil har en mjuk, krämig konsistens som är perfekt för att markera läpparna eller fylla i dem.
175 kr
Soar

Recensioner

Carol | 2018-03-11
Älskar Mac! Lip liner i färgen spice är favoriten. Går till ALLT! Perfekt även som läppstift. Bra pris. Bara ++++
Jovana | 2018-03-07
Whirl är en klassiker som jag har använt väldigt länge. Superfin mauve färg. :)
Alice | 2018-03-07
Har letat nude läppstift så länge jag kan minnas men fastnade för pennan Subculture för ett tag sedan. Nu använder jag den varje dag enbart för sig och den har en fantastisk nude nyans som passar mig bra. Alla frågar alltid vilket läppstift jag använder och jag berättar om MAC:s subculture varje gång!

Mer Information

En penna för att forma, skapa konturer eller fylla i läpparna. Lip Pencil har en mjuk, krämig konsistens som är perfekt för att markera läpparna eller fylla i dem. Håller länge och finns i flera olika färger som var och en fungerar med flera olika läppstiftsnyanser.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22