Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kom ihåg att logga in för att samla poäng på dina köp!
Lip Pencil Whirl
Lip Pencil Whirl

Lip Pencil Whirl

MAC

En penna för att forma, skapa konturer eller fylla i läpparna. Lip Pencil har en mjuk, krämig konsistens som är perfekt för att markera läpparna eller fylla i dem.
170 kr
Whirl

Recensioner

Emma | 2017-07-23
Jag köpte i färgen whirl. Bästa hållbarheten jag har varit med om på en läppenna. Om jag bara applicerar läppennan över hela läpparna och inte använder något läppstift så upplever jag att det blir lite torrt, men bara jag lägger på lite lypsyl innan eller efter så funkar det jättebra!
Linnea | 2017-03-09
Snygg färg som håller, men man blir ju lite torr så det blir att skrubba läpparna både före och efter. Man kan gärna ha ett läppbalsam under för att göra det lite bättre.
Sofia | 2017-03-06
Bästa läpppennorna ever. Sitter länge och torkar inte ut, ett plus är dock att använda läppbalsam om man inte tänker ha ett läppstift över. Mina absoluta favoriter är soar och whirl!!

Mer Information

En penna för att forma, skapa konturer eller fylla i läpparna. Lip Pencil har en mjuk, krämig konsistens som är perfekt för att markera läpparna eller fylla i dem. Håller länge och finns i flera olika färger som var och en fungerar med flera olika läppstiftsnyanser.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22