Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lightful C Vibrancy Eye Cream

Lightful C Vibrancy Eye Cream

MAC

Den här snabbkuren minskar direkt svullnader runt ögonen och mörkar ringar, samtidigt som huden runt ögonen får en ljus, naturlig strålglans.
310 kr

Tillfälligt slut

Recensioner

Sara Z | 2017-02-22
Den återfuktar väldigt bra men den innehåller något ämne som irriterar min ögoneksem när den är där. Då föredrar jag MACs fast response cream istället. Men annars är den kanonbra om huden inte är irriterad den dagen och man märker verkligen en skillnad.
Shegogaga | 2016-03-10
Härlig ögoncreme som känns fräsch och återfuktar området runt ögonen väldigt bra.
Maryam Bijanpour | 2016-03-06
Superbra ögon kräm som ger direkt en full dos av C-vitamin kick samt ljusnar upp under mina ögon. Hjälper till att minska svullnader och mörka ringar under ögonen utan att det känns att du har för mycket produkt under ögonen. Kommer att köpa produkten igen.

Mer Information

Den här snabbkuren minskar direkt svullnader runt ögonen och mörkar ringar, samtidigt som huden runt ögonen får en ljus, naturlig strålglans. En kraftfull dos C-vitamin ger huden dess uppljusande effekt. Perfekt grund för ögonmakeup. Använd regelbundet och upptäck hur huden bara ser bättre och bättre ut. Nu förpackad i en fin liten ask med holografisk silvereffekt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22