Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mutiny EdP 50 ml
Mutiny EdP 50 ml
Mutiny EdP 50 ml
Mutiny EdP 50 ml
Mutiny EdP 50 ml
Mutiny EdP 50 ml

Mutiny EdP 50 ml

Maison Margiela

Maison Margiela Mutiny är en hyllning till mångfald. En symbol för mod när vi avslöjar vår sanna identitet, en mångfacetterad femininitet befriad från könsroller.
945 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Mutiny EdP
p90230952
v90230954
Maison Margiela
SEK
945

Recensioner

Anna | 2019-04-17
Helt klart beroendeframkallande.
Sofie | 2018-11-14
Underbar doft som är beroendeframkallande!

Mer Information

Maison Margiela Mutiny är en hyllning till mångfald. En symbol för mod när vi avslöjar vår sanna identitet, en mångfacetterad femininitet befriad från könsroller. En autentisk känsla av oss själva. En doft av "omedveten glamour". Parfymflaskans anatomi är inspirerad av Maison Margielas koder. "Décortiqué" -tekniken dekonstruerar det bekanta för att framhäva den inre karaktären. Mutiny avslöjar sig själv i glöden av en gyllene reva. Den mest intrikata blomman inom parfymframställning, tuberosen, kombineras med ett läderackord för att skapa det första "blomlädret". En genuin och kraftfull signatur som avslöjar en mångfacetterad tuberos: extatisk, magnetisk och begärlig. Mutiny avvisar traditionella standarder och likformighet. Mutiny bryter regler. Roller utvecklas och förändras. Det här är My Mutiny. #MyMutiny
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22