Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Cover All Mix Medium

Cover All Mix Medium

Make Up Store

Högpigmenterat concealer-kit som neutraliserar och täcker. Den gula nyansen neutraliserar röda områden så som ojämnheter och blodkärl.
285 kr
Medium

Recensioner

Gabriella | 2017-09-11
Funkade tyvärr inte särskilt bra på mig. Täckningsgraden är okej, men konsistenen är alldeles för krämig vilket gör att den lätt creasar under ögonen och blir glansig runt t.ex. näsan. Finns betydligt bättre alternativ, så som Maybelline fix me eller framför allt Mac pro longwear.
Mari | 2017-03-09
Jag förstod inte hur bra den här var på mig förrän jag köpte den och testade. Nu kan jag inte vara utan den!
Bianca | 2017-02-23
Finns ingen concealer som kommer i närheten av hur bra denna är! Jag har den mörkare varianten och den är ett av de bästa köpen i sminkväg som jag har gjort. Brukar använda den med Make Up Stores concealer brush #403. Först och främst så ger den ett fantastiskt fint resultat. Jag använder den främst under ögonen eftersom att jag har mörka ringar, då brukar jag ta den röda färgen först och sedan den ljusbeiga och vips, så ser det ut som om jag har sovit i flera dagar i sträck! Det andra som gör att denna produkt sticker ut i mängden är att den ger ett naturligt resultat och fungerar även de dagar då jag väljer att skippa foundation. Sist men inte minst är den otroligt dryg vilket gör den värd pengarna. En concealer i världsklass som jag starkt rekommenderar!

Mer Information

Högpigmenterat concealer-kit som neutraliserar och täcker. Den gula nyansen neutraliserar röda områden så som ojämnheter och blodkärl. Den orange-röda nyansen neutraliserar blå områden så som mörka ringar under ögonen. Den beigea nyansen kan användas för att ljusa upp hudtonen och övriga nyanser. Den beigea nyansen är också perfekt som ögonprimer. Applicera med en pensel för ett tunt och fint resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22