Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Eazy Cover All Mix

Eazy Cover All Mix

Make Up Store

Eazy Cover All Mix har en lättare formula är originalet Cover All Mix. Högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper.
285 kr

Recensioner

Linnea | 2017-09-18
Jag har ganska torr hy med många mörka fläckar efter jobbig akne på min haka och diverse ställen. Älskar att ha denna concealer utan nånting annat på för den smälter så bra med huden och ser väldigt naturlig ut. Tyvärr blir den dock konstig ovanpå min foundation efter ett par timmar (min foundation är ganska återfuktande). Den ger tyvärr inte heller full täckning på mina mörka fläckar men det är nära! Applicera inte för mycket bara, speciellt inte ovanpå foundation. Då ser det ganska kakigt och torrt ut. Glöm inte att den hudfärgade delen är väääldigt ljus också. Bra för mig men kanske inte för alla
Mariam F. | 2017-07-19
Funkade inte för mig. Denna concealer täcker inte så mycket som jag hoppats på och blir dessutom inte ''slät'' utan blir till små prickar på huden oavsett hur jag än använder den. Rekommenderar inte denna, det finns bättre och billigare ute på marknaden.
Helena | 2017-03-09
Den bästa concealer jag testat. Täcker mörka ringar runt ögonen eller om man har problem med synliga ådror runt ögonen. Täcker även finnar eller rodnader då palleten består av tre färger.

Mer Information

Eazy Cover All Mix har en lättare formula är originalet Cover All Mix.
Högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka men Cover all Mix fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcka, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten. Vitamin E binder även fukt och skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc. Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som highlighter under exempelvis ögonbrynet. Applicera med en syntetpensel för att få ett så tunt och fint resultat som möjligt.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa kompakta concealern.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22