Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Eazy Cover All Mix

Eazy Cover All Mix

Make Up Store

Eazy Cover All Mix har en lättare formula är originalet Cover All Mix. Högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper.
285 kr

Recensioner

Victoria | 2018-05-26
Brukar alltid köra denna under min BB-cream för att jämna ut mina röda kinder (gröna/beiga färgen) och röda under mina ögon för att täcka ringarna där. Tycker den är fantastisk då den jämnar ut sig så bra med min hudton (är väldigt ljus i hyn för övrigt, fungerar dock också utan problem under sommaren när jag fått lite färg) och det känns mer som man lätt neutraliserar de oönskade färgerna istället för att täcka dem med en jättetjock foundation eller liknande. Jag har dock inte acne, jätterosig hy eller någonting sådant dock. För att täcka sådant skulle jag inte välja Easy varianten av denna, vet dock inte hur bra den andra är för sånt heller då jag inte testat den.
Liljana | 2018-03-10
Denna produkt skulle jag inte kunna leva utan, har provat alla möjliga concealer mot mörka ringar men den här är bäst, med en bra pensel täcker den verkligen allt.
Camilla | 2018-03-04
En av de bättre jag testet, prisvärd och lätt att mixa.

Mer Information

Eazy Cover All Mix har en lättare formula är originalet Cover All Mix.
Högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka men Cover all Mix fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcka, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten. Vitamin E binder även fukt och skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc. Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som highlighter under exempelvis ögonbrynet. Applicera med en syntetpensel för att få ett så tunt och fint resultat som möjligt.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa kompakta concealern.
Täckgrad:Hög
Finish:Matte
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22