Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Glitter Rocket
Glitter Rocket

Glitter Rocket

Make Up Store

Vill du bli en stjärna… Lite glitter hjälper en bra bit på vägen! Med lite glitter kan man snabbt och enkelt piffa till sin vardagsmake!
145 kr
Rocket

Recensioner

Ellinor | 2016-03-10
Kanonfint glitter som inte kommer överallt som kan användas både till ögonen för att ta din ögonskugga till nästa nivå men det går lika bra till att använda som dekoration på naglarna!
Cassandra Iréne Ylva Bergström | 2016-02-22
Jättefina glitter! Jag har Helix och älskar den, kommer definitivt att köpa fler! Man får mycket produkt av hög kvalitet. Jättebra förpackning, till skillnad från många andra typer av glitter hade jag inget problem med att glittret for överallt när jag öppnar burken.
Helmefors | 2015-12-04
Jag ÄLSKAR glitter. Beställde hem ett igår i färgen Blue Moon. Efter att ha tittat på bilden på hemsidan så ser den ju silvrig ut. Men efter att jag beställt den så började jag kika runt på swatches och ser att det är helt GULDIGT. Asså vad är det för fel? Snälla fixa bättre bild på glittret! Annars bra produkt

Mer Information

Vill du bli en stjärna… Lite glitter hjälper en bra bit på vägen! Med lite glitter kan man snabbt och enkelt piffa till sin vardagsmake! Beroende på önskat resultat fäster man glittret med hjälp av exempelvis Eye Primer. Bör användas med försiktighet i ögonpartiet av personer som bär linser.
Färg:Grön
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22