Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Pro Longwear Concealer NC15
Pro Longwear Concealer NC15

Pro Longwear Concealer NC15

MAC

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar.
205 kr
NC15

Recensioner

Nathali | 2018-09-08
ÄLSKAR VERKLIGEN DENNA! Har använt deras foundation många gånger och gör en aldrig besviken och tillsammans med concealern blir resultatet verkligen wow och det håller hela dagen!
Sara | 2018-08-25
Detta är en av de bästa concealerna som finns. Har använt i ungefär 3 år. Det enda negativa med den är att den oxiderar väldigt mycket och den ljusaste färgen passar mig ibland inte på vintern pga att den är för mörk. Skulle verkligen uppskatta om MAC gjorde fler nyanser.
Emma | 2018-08-08
Bra och täckande concealer som jag tycker håller hela dagen. Har kört på denna i cirka 2-3 år nu, och tycker ingen slår den. Dock så tycker jag faktiskt att den blir allra finast när man applicerar den med fingrarna, efter att ha testat med både pensel, beautyblender. Den behöver värmen från fingrarna för att smälta in snyggt under ögonen.

Mer Information

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa concealer
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22