Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Räkna ner till jul med årets adventskalendrar!

Kampanj 20%

La Prairie Skin Caviar Perfect Concealer 3

Betyg
Välj färg
3
Pris
1 428 kr
1 785 kr
Hitta i butik
Fri frakt över 99 krFri frakt över 99 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club - poäng på alla köpKICKS Club - poäng på alla köp
Skin Caviar Perfect Concealer
p94019757
v94019760
La Prairie
SEK
1428
La Prairie har använt sin kaviarexpertis för att skapa Skin Caviar Perfect Concealer. Denna lätta, krämiga och flytande concealer besvarar det dubbla behovet av omedelbar perfektion och långvarig behandling, en concealer som ger omedelbar förbättring och varaktig hudvård – för den perfekta blicken. En sublim sammansättning av kaviarvetenskap och färgkonst, Skin Caviar Perfect Concealer kombinerar Kaviarextrakt, känd för dess lyft- och fasthetsgivande egenskaper med kaviarvatten som innehåller de mest delikata komponenter av denna rika näringskälla. Dessa potenta kaviaringredienser binds samman i en avancerad blandning av långvarigt pigment i en lätt-textur concealer. Den perfekta sammansättningen av concealer och ögonbehandling, Skin Caviar Concealer jämnar ut, korrigerar och ljusnar upp hela ögonområdet. Det koboltblå fodralet innehåller en svalkande metalltopp som du använder för att försiktigt massera bort påsar under ögonen, medan en innovativ kromring släpper ut en perfekt dos av concealer. Den integrerade rundkantiga borsten som är speciellt utformad för ögonområdets olika vinklar och ytor möjliggör en exakt och felfri blandning.
FÖRDELAR
• Jämnar ut omedelbart och övertid.
• Minimerar framträdande av mörka ringar över tid och reducerar omedelbart framträdanden av påsar under ögonen.
• Ljusnar omedelbart upp hela ögonområdet •Ger omedelbar korrektion och jämnar ut hudtonen
• Medium till uppbyggbar täckning
• Ger en omedelbar mjukgörande effekt för en sensation av komfort och återfuktande över tid.
Applicera efter rengöring, toner och din Skin Caviar ritual. Använd efter du applicerat Liquid Skin Caviar Foundation eller innan Skin Caviar Powder Foundation. Ta bort locket och massera försiktigt området under ögat med den svalkande toppen, med en press-and-rollrörelse från inre till yttre ögat. Vrid kromringen för att släppa ut en perfekt dos av concealer, applicera genom att dutta concealer på inre hörnet av ögat, övre och undre. Tryck på botten av cylindern för att frige den integrerade borsten och blanda concealern utåt längst ögonlocket och underögat området. Avsluta appliceringen genom att trycka och rulla toppen av ringfingret för att säkerställa en perfekt blandad finish.
Volym:
6 ml
Vikt:
94 g
EAN:
7611773110730
Mer inspiration
Beauty test: Vilken palett är du?

Beauty test: Vilken palett är du?

Beauty test: Lösögonfransar för alla tillfällen

Beauty test: Lösögonfransar för alla tillfällen

Inga recensioner

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.

Inga recensioner

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22