Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude
Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude
Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude
SUPERSALE 30% på REA-priset

Blemish Remedy Foundation 07 Clearly Nude

bareMinerals

Viktlös mineralfoundation i pulverform som hjälper till att reducera uppkomst av acne samt förstorade porer.
155,75 kr445 kr
07 Clearly Nude

Recensioner

Emelie | 2019-01-13
Säkert bra om man har mycket oljig hy. Jag har blandhy med finnar lite här och var. Den såg kakig ut på mig och va inte alls behaglig utan uttorkande.
Julia L | 2018-09-08
Superbra! Täcker bra och ser inte kakig ut vilket vanliga foundations ofta kan göra. Det ser ut som min egen hud, fast utan rodnader!
Jennifer Munoz | 2017-05-12
Tanken med denna foundation är ju bra. Men den täcker ju inte mina akneärr för fem öre. jag har inte grova ärr, endast ytliga ärr. Syns väldigt tydligt igenom. Lägger sig ojämt, vilket inte andra bare minerals eller andra märken har gjort på mig. Sen valde jag 06, vilket misstag. De är ju som medium tan.

Mer Information

Viktlös mineralfoundation i pulverform som hjälper till att reducera uppkomst av acne samt förstorade porer. Neutraliserar rodnader i huden samtidigt som den minimerar överflödig talg och blankhet i huden. Innehåller aspbark och tea tree olja för att främja en klarare frisk hud. Förpackning med ett fint rutnät över produkt, vilket ger en enkel applicering och minimalt med spill. Byggbar täckningsgrad, med medium till full täckning. Dermatologiskt testad. Ej komedogen. Ej uttorkande formula.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22