Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Studio Fix Fluid SPF 15 NC15
Studio Fix Fluid SPF 15 NC15

Studio Fix Fluid SPF 15 NC15

MAC

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning med solskyddsfaktor 15. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar.
295 kr
NC15

Recensioner

Pauline Vågström | 2017-10-30
Smälter in bra i huden, men täcker bara vissa finnar och själva förpackningen är värdelös eftersom man måste HÄLLA ut det man ska ha i handen. Det är varken en pump eller tub så det är väldigt lätt att man tar för mycket.
Michaela | 2017-09-08
Min favorit foundation! Helt fantastisk! Passar min torra/kombinerade hud helt magiskt! Sitter igenom hela dagen utan problem. En solklar vinnare helt enkelt.
Sanaa Sokolov | 2017-05-24
Den bästa fondation Ever ! Perfekt är det rätta ordet!

Mer Information

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning med solskyddsfaktor 15. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar. Mjuk applicering, snabbt och enkelt att bygga upp slät täckning. Innehåller specialbehandlade, mikroniserade pigment och mjukt puder för en superslät och felfri finish. Absorberar och sprider ut oljan. Innehåller särskilda, hudvårdande ingredienser. Oljefri.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22