Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

En bubblande vattendos av vitaminer och mineraler, fylld av lugnande ingredienser som grönt te och gurka som toppas med den fräscha naturliga och energigivande doften av Sugi.
185 kr

Recensioner

Camillion | 2017-10-26
Alltså detta är en produkt jag tametusan inte klarar mig utan! Så fort den ens börjar bli halvslut så beställer jag en ny för jag vill inte riskera att stå utan (och ofta är en slut i lager)! Den gör att man ser såå fab och återfuktad ut fast man tar typ 1kg puder. Jag hatar den pudriga looken och denna gör att man får så fin make! Skulle inte påstå att den gör att sminket sitter längre men det har jag ett annat setting spray för så det gör inget, det är värt pengarna endå
Julia | 2017-10-14
Skönt och återfuktande finishspray. Tar det alltid efter jag satt mitt transparenta puder, för att få bort den pudriga känslan och återfukta. Sätter mitt smink med Urban decay all nighter setting spray efter. Då detta spray inte innehåller något för att öka hållbarheten på sminket. Detta är anledningen varför jag ger den 4 stjärnor, då jag tycker marknadsförningen är vilseledande.
Anna | 2017-10-07
Favoriten! Den gör så att sminken håller länge och ser naturlig ut. Så nöjd!

Mer Information

En bubblande vattendos av vitaminer och mineraler, fylld av lugnande ingredienser som grönt te och gurka som toppas med den fräscha naturliga och energigivande doften av Sugi. Huden strålar under makeupen. Spraya på den. Huden dricker upp den!
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa Setting spray.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22