Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

Kiss and Broadway Artificial Nails 100 st Stiletto

Betyg
Välj färg
100 st Stiletto
Pris
109 kr
Hitta i butik
Info
Kiss 100 Nails Short Square. Heltäckande lösnagel som är ofärgad. För kunden som vill ha lika långa och jämna naglar. På lösnageln lackar man som vanligt.
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
100 Full Cover Artificial Nails
p88958277
v89562457
Kiss and Broadway
SEK
109
Kiss 100 Nails Short Square. Heltäckande lösnagel som är ofärgad. För kunden som vill ha lika långa och jämna naglar. På lösnageln lackar man som vanligt.
Innehåll:100 st naglar i olika storlekar. Lim 3 gram (3,25 ml)
Rengör naglarna noga. Fila ner dina naturliga naglar och rengör även nagelbanden samt för dem tillbaka.
Välj ut naglar som passar till dina fingrar. Om nageln är för stor kan du fila till kanterna till en bra passform. På ytterkanten av varje nagel finns ett nummer så att du lätt hittar den nagel som passar
Applicera lim på lösnageln samt lite lim på din egen nagel. Tryck fast lösnageln under 5 sekunder. Se till att det inte blir några luftbubblor mellan din naturliga nagel och tippen. Fila till och klipp till lösnageln till önskad längd. Behandla sedan naglarna med nagellack. Ta bort naglarna: Dra aldrig av naglarna då det kan skada din nagelbädd. Fila av den översta ytan på lösnageln med en grov fil för att rugga upp ytan ordentligt. Använd Kiss Artificial Nail Polish remover för att lösa upp naglarna. Använd en orangepinne för att ta bort naglarna när dom blivit mjuka. Torka bort den uppmjukade plasten och limmet. Upprepa om det behövs. Smörj gärna in händer och nagelband med en vårdande handkräm.
Varning: Innehåller cyanoacrylate är irriterande för ögon, andningsorgan och hud. Limmar ihop hud och ögon ögonblickligen. Vid ögonkontakt uppstår skölj genast med vatten och uppsök läkare. Om huden limmas ihop bör du använda en acetonbaserad remover – dra inte isär. Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik kontakt med kläder då limmet kan skada huden.
Färg:
Vit 
EAN:
0731509660074

Inga recensioner

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22