Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Grape & Avocado Nail Oil

Grape & Avocado Nail Oil

Depend

Grape & Avocado Nail Oil ger intensivvård till naglar som är torra, spruckna, mjuka eller flisiga. Oljan är berikad med druvkärnolja, avokadoolja, mandelolja och E-vitamin.
99 kr

Recensioner

Jessica | 2016-12-20
Efter bara ett fåtal användningar är mina nagelband mjukare och torrheten nästintill borta. En given produkt för mig under vinterhalvåret då jag har extremt torra nagelband. Lite minus för att den tar lite tid att absorberas in, men jag gillar pipetten man doserar med och att den luktar gott.
Gabriella Nadja | 2016-02-27
Jag gillar inte den här, den tar väldigt lång tid att sjunka in och doftar inte lika gott som originalet. Den känns klibbig och det gjorde inte originalet.
LindaMerja | 2016-02-19
Masserar in denna olja mellan mina lackningar och den gör mina sköra naglar gott :) En favorit som jag alltid har hemma och jag använder den oftare under vinter halvåret då mina naglar kräver mer vård

Mer Information

Grape & Avocado Nail Oil ger intensivvård till naglar som är torra, spruckna, mjuka eller flisiga. Oljan är berikad med druvkärnolja, avokadoolja, mandelolja och E-vitamin. Absorberas snabbt av nageln och molekylerna i oljan är så små att de kan tränga ner i nagelns fiberskikt och nagelrot och kan där verka aktivt genom att återskapa/fylla i och binda ihop skadade molekylsturkturer i nageln. Oljan ger näring, påskyndar nagelväxten och är fuktighetsbevarande. Den hjälper även till att binda samman undre och övre nagelplattan så att nagelns struktur blir hård och stark men flexibel.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22