Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! 20% på alla dagkrämer. Gäller ej La Prairie och La Mer. Gäller på kicks.se och i butik t.om. 21/07. 

Brow Blade Eyebrow pencil Brown Sugar
Brow Blade Eyebrow pencil Brown Sugar
Brow Blade Eyebrow pencil Brown Sugar
Brow Blade Eyebrow pencil Brown Sugar
Brow Blade Eyebrow pencil Brown Sugar

Brow Blade Eyebrow pencil Brown Sugar

Urban Decay

Brow Blade skapar felfria, definierade bryn med microblading-effekt – men utan det permanenta resultatet.
260 kr
Brown Sugar
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Maria | 2019-07-14
Superbra idé med en spetsig och fuktig ögonbrynspenna, som sitter som berget hela dagen! Dock svårt med tekniken när man inte är van en sådan typ av penna. Däremot är jag sjukt besviken över hur snabbt den torra pennan tog slut, efter knappt 2 veckor. Den fuktiga varianten började tappa lite färg efter ca 4 veckor, får se hur länge till den räcker. För det priset kommer jag dock inte köpa en ny när det tar slut så snabbt...
Sara | 2019-06-13
Bästa ögonbrynspennan på marknaden just för tillfället tycker jag. Själva ögonbrynspennan glider på helt problemfritt utan minsta tyngd i handen. Lätt att fylla i brynen med lätta rörelser för att uppnå ett naturligt resultat, och sedan avluta med att rita "strån" med andra änden där man saknar egna eller vill ha fler. Man kan uppnå ett fantastiskt fint resultat med den här. Använder färgen Taupe Trap och den är den perfekta taupe nyansen.
Till moa👇 | 2019-06-07
Vad menar du gröna ögonbryn? Går det inte att tvätta bort?

Mer Information

Brow Blade skapar felfria, definierade bryn med microblading-effekt – men utan det permanenta resultatet. Använd den revolutionerande bläckformulan i borstens spets för att göra små hårliknande streck och fyll i glesa partier med den krämiga, vattenresistenta pennan. Det här är den ultimata tillfälliga lösningen för att skapa falska ögonbryn på ett professionellt sätt.
Färg:Brun
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22