Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Bobbi Brown

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt.
275 kr
Black Ink
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Long Wear Gel Eyeliner
p174034
v80401235
Bobbi Brown
SEK
275

Recensioner

Sophia | 2019-08-02
älskar den! tycker att den är lättapplicerad och i samma klass som smashbox's variant. den här är enkel att använda; ett tips är dock att vända på burken medan du applicerar så att den inte torkar ut för fort.
Jessica | 2019-05-03
Typ den enda eyelinern jag klarar av att använda, är helt kass och värdelös med liquids. Här får jag ändå ett bra resultat som sitter hela dagen.
Linnea | 2018-11-08
Superbra! Önskar jag upptäckt denna tidigare! Jag tycker denna eyeliner är mycket lättare att applicera snyggt och kontollerat än flytande. Extra plus att den går att sudda lite innan den ”torkar”

Mer Information

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt. Applicering: Doppa spetsen på Ultra Fine Eyeliner Brush i gelén (täck båda sidorna av borsthuvudet). Torka av eventuellt överskott av produkten på en servett innan du applicerar eyelinern. Var snabb vid appliceringen eftersom produkten fastnar på huden när den torkar. Tas bort med Instant Long-Wear Makeup Remover.
Doppa spetsen på Ultra Fine Eyeliner Brush i gelén (täck båda sidorna av borsthuvudet). Torka av eventuellt överskott av produkten på en servett innan du applicerar eyelinern. Var snabb vid appliceringen eftersom produkten fastnar på huden när den torkar. Tas bort med Instant Long-Wear Makeup Remover.
Volym:3 ml
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22