Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Magnetic Lash False Lashes 110

Magnetic Lash False Lashes 110

Ardell

På Ardells Magnetic Lashes används revolutionerande multimagnet teknologi med 6-8 stycken mindre, nästan osynliga magneter, strategiskt placerade från ände till...
195 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Magnetic Lash False Lashes
p90018478
v90018479
Ardell
SEK
195

Recensioner

Hanna | 2019-07-29
Jag har testat flera märken av magnetiska ögonfransar och dessa är de FINASTE och lättaste att applicera. Man lär sig snabbt hur man gör! Ett tips är att klippa den nedre delen i 3 bitar, då kan man mycket lättare sätta dit dem!
Emma | 2018-10-14
Helt värdelösa! Till att börja med går de inte att klippa till i önskad längd eftersom man måste klippa före eller efter magneterna. Det är 4 magneter. Vill man då ha fransarna kortare så måste man klippa bort en magnet, och då blir de för korta! Sen är de otroligt svåra att få på plats (även med alla 4 magneter). Det är svårt att få dem precis vid fransrötterna, vilket leder till att man har två tunga fransar som hänger så att det dels känns tungt och dels att de är i vägen så att man inte ser något. Jag hade höga förväntningar på dessa och idén att slippa lim är jättebra, men dessa går inte att använda! Som att kasta pengar i sjön.

Mer Information

På Ardells Magnetic Lashes används revolutionerande multimagnet teknologi med 6-8 stycken mindre, nästan osynliga magneter, strategiskt placerade från ände till ände för absolut bästa magnetisk kontakt längst med hela fransen. Med fler och mindre magneter garanteras bättre hållbarhet, reducerar synligheten av magneterna och du har fransar som sitter ordentligt längst med hela din fransrad.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22