Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume

Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume

Fiberwig

Volume Lash - Captivating Volume! Filmformulan i "Paint-On False Lashes" ger en beläggning på varje frans med en stor mängd volymförstärkande partiklar.
239 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume
p89137646
v89137647
Fiberwig
SEK
239

Recensioner

Linnea | 2019-08-08
Bästa mascaran jag har testat! Det gäller att man hittar tekniken och då är den perfekt. Långa, tjocka och fylliga fransar som verkligen sitter hela dagen!
Frida | 2019-03-03
Håller med tidigare recensent, det är som att det inte längre är samma mascara. Förr tjocka fina fransar utan kladd. Nu saknas volymen totalt och svår att bygga upp. Synd när man hittat en favorit.
Fanny | 2018-10-05
Min "go to" mascara! Den ser naturlig ut och man kan bygga på längden. Kommer aldrig att byta!

Mer Information

Volume Lash - Captivating Volume! Filmformulan i "Paint-On False Lashes" ger en beläggning på varje frans med en stor mängd volymförstärkande partiklar. Med den nya limliknande geléformulan får du mer volym än någonsin tidigare genom att de nya volymförstärkande partiklarna binds samman ordentligt.
Men den nya volymformande borsten får du en vårdad, vacker finish med mer volym. Stråna är nu dessutom tunnare och längre vilket gör att du nåt in mellan fransraden för vackra, separerade och klumpfria fransar.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22