Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Push Up indecent Black Mascara Black
Push Up indecent Black Mascara Black
Push Up indecent Black Mascara Black
SUPERSALE 30% på REA-priset

Push Up indecent Black Mascara Black

Maybelline

Volym. Lyft. Drama. •Dramatiskt lyfta fransar med lösögonfranseffekt. •Krämig volymgivande formula som täcker varje frans i ett svep. Attityd. Stil. Drama. Fransar.
52,15 kr149 kr

Recensioner

Katarina | 2018-02-24
Så besviken på den här mascaran...slängde den efter bara några få användningar för att den var så dålig. Den varken förlänger eller ger volym...
Toweliciouz | 2017-10-14
Den sämsta mascaran jag har provat. Visst, den ger helt ok fransar, men den är alldeles för blöt och det tar lång tid för den att torka.. flera gånger jag har förstört mitt resterande smink tack vare den. Nej tack, kommer aldrig köpa igen.
Miranda | 2017-10-12
Mycket bra mascara för att separera ögonfransarna. Mascaraborsten ser lite konstig ut och är ganska spetsig, så gjorde lite ont i början när jag använde den för jag kom åt skinnet mellan ögonfransarna och ögonen. Men man lär sig att undvika det. Använder denna sist, använder Dior extase först för att ge mer volym. Denna ger inte så mycket volym utan mer definition och längd (väldigt mycket längd).

Mer Information

Volym. Lyft. Drama. •Dramatiskt lyfta fransar med lösögonfranseffekt. •Krämig volymgivande formula som täcker varje frans i ett svep. Attityd. Stil. Drama. Fransar. Du älskar lite drama. Och nu kan du tänja på gränserna med mascaran vars koppformade borsthår lyfter dina fransar till dramatiska höjder.
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22