Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

All About Shadow Quads, Galaxy On Safari

All About Shadow Quads, Galaxy On Safari

Clinique

Använd de 4 puderskuggorna ensamma eller använd dem i olika kombinationer. Hållbar färg som kan användas även till känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Testad av ögonläkare.
425 kr
On Safari

Recensioner

Johanna Sjöblom | 2017-02-20
Ögonskugga i fyra matchande färger/nyanser som kan appliceras i fyra steg "mall" på hur du applicerar finns på insidan av locket. Lätt att använda, det blir inte för mycket eller för lite. Ögonskuggan sitter hela dagen och även lite längre. Möjligheten att välja en eller alla färger i kombination är toppen. Själv har jag tre olika varianter av denna toppen ögonskugga.
Hanna | 2017-02-16
Jag har färgen pink chocolate och den ger en fin vardags look. Enkel att applicera och den ger ett hållbart resultat. Ett plus är att det finns anvisning för applicering i asken.
Maria | 2016-03-07
Jättebra ögonskugga som sitter kvar länge utan att drösa och smeta av sig. Jag har två olika färgkombinationer, men önskar mig ännu fler, man blir lite beroende.

Mer Information

Använd de 4 puderskuggorna ensamma eller använd dem i olika kombinationer. Hållbar färg som kan användas även till känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Testad av ögonläkare. På etuiets spegel finns det en guide till hur färgerna kan kombineras samt två applikatorer.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22