Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: Dubbla poäng på allt du handlar, 1 kr = 2 poäng! Gäller ons-sön.

Couture Variation Palette Tuxedo 2 Tuxedo

Couture Variation Palette Tuxedo 2 Tuxedo

Yves Saint Laurent

YSL Beauté introducerar COUTURE VARIATION: en tioskuggspalett i två varianter; Nude och Tuxedo. Nyanserna löper från naturnära till dramatiska och färgstarka.
675 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Couture Variation Palette Tuxedo 2 Tuxedo
p88215444A
v88215446
Yves Saint Laurent
SEK
675

Recensioner

Snövit | 2016-02-25
I vanlig ordning gör YSL fenomenala lättarbetade skuggor. Med 10 skuggor och nästan samma pris som 5-paletterna blir den ganska prisvärd om man har nytta av alla. Jag känner att tillägget av någon enstaka beige/brun skugga hade variationsmöjligheterna inom paletten ökat markant, det är svårt att göra något vardagligt med denna.

Mer Information

YSL Beauté introducerar COUTURE VARIATION: en tioskuggspalett i två varianter; Nude och Tuxedo. Nyanserna löper från naturnära till dramatiska och färgstarka. Ögonskuggorna har olika finish; matta, skimrande och metalliska – allt för att du ska kunna variera look i det oändliga.
Färg:Multi
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22