Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Duochrome Palette Enchanted Secrets
Duochrome Palette Enchanted Secrets
ONLY AT KICKS

Duochrome Palette Enchanted Secrets

Linda Hallberg

Enchanted Secrets Duochrome Palette är en palett bestående av fyra stycken färgskiftande skuggor. Skuggorna har en skir bas och kan användas för en subtil look.
549 kr

Recensioner

Caroline | 2018-11-13
Jag var först tveksam när jag såg denna och färgerna tilltalade mig inte. Men när jag såg att ES och MM var limited edition, så var jag bara tvungen att beställa den. Det kan vara det bästa köpet jag gjort!! Denna palett tillsammans med likeable mood crayon, är MAGI. Har aldrig upplevt så fin ögonskugga. SÅ NÖJD. KÖP :-)
N | 2018-09-30
Dessa är helt suveräna som topper på annan ögonskugga om man vill få lite extra skimmer. Passar även bra som en extra glittrande highlighter! Så synd bara att det är så mycket fall-out. Glittret hamnar lite här o där
Matilda | 2018-08-30
Älskar färgerna, man kan göra riktigt snygga looks. Rekommenderar att ha hennes flash crayons under.

Mer Information

Enchanted Secrets Duochrome Palette är en palett bestående av fyra stycken färgskiftande skuggor. Skuggorna har en skir bas och kan användas för en subtil look. Om du applicerar skuggorna ovanpå en mörk bas väcker du palettens förtrollande egenskaper då de transformeras beroende på vilken färg du har under. Du kan även applicera med en fuktad pensel, eller med vår sponge för en maximal duochrome effekt
Med vår multifunktionella formula kan du använda dessa skuggor till precis vad du vill. Använd skuggorna på egen hand, blanda de med varandra, använd de som ögonskugga, applicera de ovanpå din läpprodukt för en fantastisk effekt eller varför inte som hightlighter? Enchanted Secrets Palette fungerar helt magiskt ihop med våra Flash Crayons. Och givetvis behöver du inte oroa dig för om paletten är testad på djur, den är icke-djurtestad och även vegansk.
Färg:Multi
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22