Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Flash Crayons Rustic Kit Rustic
Flash Crayons Rustic Kit Rustic
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Rustic Kit Rustic

Linda Hallberg

Flash Crayons är Linda Hallbergs nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor!
499 kr

Recensioner

Anna | 2018-08-02
Grymma pennor! Har zhao och whipple. De är så fina att ha som ögonskugga både som bas eller bara pennorna själva. Det blir galet coola på läpparna också! Linda Hallbergs pennor generellt är de bästa jag testat, sitter som berget!
Miléna | 2018-03-10
Absolut bästa pennan jag har testat. Sitter som berget och finns i underbara färger. Jag har Zhao och får inte nog av den. Den är perfekt både till vardag och fest.
Stephanie | 2018-03-07
Jag har i färgerna avoir, atria, aueva, zhao, ory och levy. Och jag äääälskar dom. De har glitter och är väldigt pigmenterade. Dom är så otroligt krämiga att jag har använt dom som ögonskugga sen blendar jag ut det i ögon vecket och som en vanlig kajal i ögat. Äääälskar!! Har aldrig varit med om en så underbar produkt som denna!

Mer Information

Flash Crayons är Linda Hallbergs nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor! Precis som övriga Crayons behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte! Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla Flash Crayons är veganska. Flash Crayons kommer i två olika kit men varje penna går även att köpa var för sig. Rustic Kit innehåller: Zhao Flash (silver) Spahr Flash (kall brun) Ory Flash (antikguld) Wipple Flash (koppar) Levy Flash (guldbrun) 5 x 1,2 g
Färg:Multi
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22