Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

No-Slip Skincare Tool

No-Slip Skincare Tool

Tweezerman

Dubbelsidigt hudvårdsverktyg för borttagning av finnar pormaskar. En tunn vinklad ögla för att försiktigt rulla ut mogna finnar och en platt sida för att trycka ut pormaskar.
169 kr

Recensioner

Linda M | 2017-09-05
Hade inga höga förväntningar på denna, vill minnas att jag testade en liknande sak för flera år sedan och den var inte mycket att hurra för, men denna blev jag positivt överraskad av - den funkar ju! Mycket tillfredsställande att trycka ut de där svarta sakerna som bor i mina porer och "poppa" mogna finnar. Och fort går det! Dock så blir fortfarande en del porer inflammerade och skapar en del kvisslor precis som när jag använder fingrar el kosmetikapinnar, trots att jag är noga med desinfektion, men så är min hy är väldigt känslig och inflammationsbenägen.
Karolina | 2017-03-17
Vilka produkter rekommenderar ni att använda innan, under och efter användning med denna? :) Brukar använda Clinique Clarifying Lotion som ansiktsvatten samt Avené Cold Cream som dagkräm/nattkräm men ska börja med Aquasource Everplump Day Cream. Vad mer kan jag behöva till min hy? Den blir rätt röd ibland från ingenstans.
M | 2016-12-29
Jag fick hem denna lilla pärla idag och har haft en djuprengöring av ansiktet. Wow! Fantastisk produkt som får ut smuts man inte ens visste fanns. Började med att rengöra ansiktet och sedan satte jag mig och rengjorde med denna. Körde därefter glamglows vita mask och jag önskar att jag tagit en före och efter bild.. Vilken skillnad! Ett verktyg som alla behöver och som verkligen rengör!

Mer Information

Dubbelsidigt hudvårdsverktyg för borttagning av finnar pormaskar. En tunn vinklad ögla för att försiktigt rulla ut mogna finnar och en platt sida för att trycka ut pormaskar. Den precisa verktygskroppen ger ökad kontroll.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22