Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Chill
Chill
Chill

Chill

BEAUTYBLENDER

Världens mest sålda sminksvamp finns nu i en ny färg, chill. beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
199 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

M | 2019-04-24
Jag har använt beautyblenders i flera år. Har flera stycken. Den rosa, svarta, beiga och dem små minisarna. Men denna var förfärlig. Inte alls samma kvalité som dem ovanstående nämnda. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men den känns liksom som ovansidan på en sån svamp man diskar med, den gula delen. Det var nästintill omöjligt att arbeta in produkt med denna svamp. Den drack upp löjligt mycket produkt, hade inte kapacitet till att jobba in produkten på huden och lämnade små avtryck i basen från svampen. Är chockad över hur företaget kunde besluta sig för att lansera denna produkt. Köp inte denna, satsa på den rosa, svarta eller beiga istället, dem är suveräna.
Nora | 2019-04-21
Så himla dålig!!! Fattar verkligen inte hypen med den här. Jag har använt en beautyblender från w7 innan och tänkte ta och prova den här men jag blev så besviken!! Den tog bara bort sminket och det blev som typ små ”hål” i ansiktet och den bara sög åt sig all foundation. Den jag har från w7 kostar seriöst 40kr och den är tusen gånger bättre än den här. Och ja jag vet hur man använder en beautyblender så det är inte jag som gör fel det är bara den som är VÄLDIGT dålig.
Hanna | 2019-04-18
Denna får min flytande foundation att lägga sig fint och sitta hela dagen. Bäst blir det om man fuktar den lite.

Mer Information

Världens mest sålda sminksvamp finns nu i en ny färg, chill. beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri.
beautyblender sminksvamp skall alltid blötas före användning och användas som fuktig när du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Dutta beautyblender mot huden när du applicerar sminket. Innehåller inte latex. Rengör din svamp efter användning. Rekommendation för rengöringsmedel är beautyblenders egen rengörings tvål - blender cleanser.
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Känslig|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Färg:Multi
Täckgrad:Lätt
Finish:Neutral
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22