Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7

IT Cosmetics

Tät 2-i-1-borste är ett "must-have" med IT Cosmetics CC Cream. Den är enkel att använda och gör applicering av puder, foundation och concealer hur lätt som helst.
395 kr

Recensioner

Rosanna | 2018-12-08
Något besviken efter att ha testat denna otroligt hypeade borste. Det positiva är att den inte sväljer så mycket produkt samt att den inte lämnar några ränder vid applicering. Därför tycker jag inte att den är värd sitt pris utan man kan lika gärna köpa en borste från typ Real Techniques eller liknande.
Eva | 2018-11-20
Köpte den i USA för ett tag sedan och är jättenöjd! Fantastikt borste speciellt för concealer eftersom den är inte lika 'dense' som tex ZOEVA's 142 concealer buffer. Foundation änden funkar också väldigt bra för alla mina flytande foundations (både vatten och oljebaserad). Added bonus: den tappar inga hår när man rengör borsten.
Ida J | 2018-11-14
Köpte den här tillsammans med min CC cream och concealer! Hört så mycket bra om den, ser så mycket fram emot att prova den. Smidigt med två borstar i en!

Mer Information

Tät 2-i-1-borste är ett "must-have" med IT Cosmetics CC Cream. Den är enkel att använda och gör applicering av puder, foundation och concealer hur lätt som helst. Borsten har våra mjuka, prisbelönta Heavenly Luxe-hår som inte ramlar av och ger en precis applicering varje gång. Den stora fluffiga änden applicerar puder och foundation medan den lilla änden enkelt blandar ut ojämnheter i områden som kan vara svåra att nå och är perfekt för applicering av concealer.
Använd den stora och mjuka änden för att applicera foundation, puder eller concealer med cirkulerande rörelser över hela ansiktet. Vänd på borsten och använd den mindre delen för områden som är svåra att komma åt, som runt näsan och ögonen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22