Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
Kampanj 20%

LUNA 2 For Men

Foreo

LUNA 2 är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design ger en djupare och mer effektiv rengöring.
1 436 kr1 795 kr

Recensioner

Niki Holm | 2017-07-24
Jag är ett stort fan av dom mjuka silikonknopparna, dom har verkligen gjort en skillnad för mitt ansikte. Jag använder Luna i duschen och det tar endast ett par sekunder. Jag tycker inte om när det tar för lång tid så jag gillar att den är så snabb och enkel att använda. Rakning hade blivit en värdelös aktivitet för mig då min hy var oljig, ojämn och ibland också torr, och den här luna 2 har lyckats lösa mina problemområden jättebra.

Mer Information

LUNA 2 är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design ger en djupare och mer effektiv rengöring. Dess 8 000 T-Sonic pulseringar ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Borstens anti-aging-funktion gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut. Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar. Rengöringsborsten är helt vattentät och håller i 450 användningar per laddning. LUNA 2 finns i fyra olika modeller anpassade till alla hudtyper.
• Applicera din vanliga rengöringsprodukt. Blötlägg LUNA 2 och aktivera rengöringsläget.
• Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA 2 i rengöringsläget under 1 minut. Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.
• Aktivera anti-aging-läget på LUNA 2. Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22