Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

BLACK WEEK! 27/11: 20% på ALLT. Ange kod: KICKS20. Bli medlem idag & få 25%! Villkor gäller. 

Gillette Mach3 Razor 1 pack

Betyg
Pris
110 kr
Hitta i butik
Mach3 Razor
p94034302
v94034303
Gillette
SEK
110
Gillette Mach3 Rakhyvel för män är utformad för att ge dig den exakta, klassiska sortens rakning du kan lita på. Med 3 stronger-than-steel-blad som håller sig vassa längre (jämfört med Sensor3).
Utformad med precisionsskuret stål för upp till 15 rakningar per blad
Rakhyvel med 3 blad för en klassisk slät rakning
Stronger-than-steel-blad håller sig vassa längre (jämfört med Sensor3)
Balanserat och viktat ergonomiskt grepp
Världens främsta rakhyvel med 3 blad (P&G:s beräkning baserat på Nielsens försäljningsinformation. Sept. 2018 – aug. 2019 bland rakhyvlar med 3-bladssystem för män)
Alla Mach3-handtag passar alla Mach3-blad
Förvaras i rumstemperatur. Förvara utom räckhåll för barn.
Återfukta. Först återfuktar du huden för att minimera snitt, skärsår och irritation under rakning. Vi rekommenderar att du rakar dig direkt efter duschen eller till och med i duschen. Återfuktandet mjukgör hårstråna så att rakhyveln glider lättare. Använd en ansiktsskrubb eller tvätta ansiktet för att ta bort olja, smuts och död hud och förbered din hud för en bekväm rakning.
Applicera rakkräm. Applicera en rakgel eller ett skum. Skumma upp och spride över hela huden för att återfukta hårstråna och för att förbättra rakhyveln glid och skydda mot irritation.
Kontrollera om det finns slöa blad. Kontrollera smörjremsorna, om de ser bleka eller slitna ut, eller om knivarna känns slöa under rakningen kan det vara dags för ett nytt rakblad.
Raka med lätta, mjuka drag. Använd lätta, mjuka drag, låt din rakhyvel göra jobbet - Gillette Skinguard, ProGlide och ProShield finns med ett svängbart rakhuvud “Flexball” som anpassar sig efter ansiktet.
Skölj dina blad ofta. Kom ihåg att inte raka dig utan rakgel/kräm och raka inte samma område fler gånger, eftersom det kan orsaka irritation. Att slå rakhyveln mot handfatet kan skada de precitionsupphängda bladen och skada rakhyveln allvarligt.
Raka både med och mothårs. Med eller mothårs? Svaret är båda. Ansiktshår växer i många riktningar, du kommer raka dig både med och mothårs vid olika tidpunkter under din rakning. Raka dig i den riktning som känns bäst. Våra avancerade flerbladsrakhyvlar som tex. ProShield, hjälper dig att få en bekväm rakning även mothårs.
Återfukta efter rakning. Tvätta av ansiktet med kallt vatten och klappa det torrt. Gnid in en återfuktande aftershave-lotion så att din hud känns mjuk och bekväm.
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT, Glycol
Vikt:
39 g
EAN:
7702018596713

Vad tycker du?

Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.

Inga recensioner

0.0
Baserat på 0 betyg
Läs mer

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Fraktsätt
Betalsätt