Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans innan jul, se kassasidan. Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. 

Daisy Dream Forever EdP 50 ml 50 ml
Daisy Dream Forever EdP 50 ml 50 ml

Daisy Dream Forever EdP 50 ml 50 ml

Marc Jacobs

Daisy Dream Forever EDP är inspirerad av en evigt blå himmel och gestaltar Marc Jacobs ungdomliga och eteriska drömtjej. En elegant tillökning till Daisy Dreams doftfamilj.
940 kr

Recensioner

Victoria | 2018-05-26
Jag äääälskar lukten på denna så vill egentligen ge den en 5/5. Upplever dock själv att den försvinner väldigt fort, efter 3-4 timmar känns det som lukten är borta. Kan inte ge den mindre än 4/5 dock för finns verkligen ingen bättre lukt än denna.
Sonia | 2018-03-15
Doftar gott på sticka men på huden märks inget
Erika82 | 2016-04-30
Luktade gott på stickan men på huden försvann den direkt. Kan inte ens säga vd den doftade.

Mer Information

Daisy Dream Forever EDP är inspirerad av en evigt blå himmel och gestaltar Marc Jacobs ungdomliga och eteriska drömtjej.
En elegant tillökning till Daisy Dreams doftfamilj.
DAISY DREAM FOREVER är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser björnbär, blåregn och vita träslag som omfamnar huden och lämnar ett elegant avtryck.
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22