Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Minilack 049 White
Minilack 049 White
2 för 69 kr

Minilack 049 White

Mavala

Mavala minilack bygger på en enkel men genial ide. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter.
59 kr
049 White

Recensioner

Susanne | 2018-06-15
Billigt blir dyrt. 4 flaskor, inköpta i olika butiker, har inom 3 veckor torkat i flaskan. Jag kallar inte detta god kvalité.
Ellen | 2017-05-29
Har färgen 49 "white". Täcker hyfsat med två lager, men det hade gärna fått vara mer. Luktar väldigt starkt och mycket. Håller dock i flera dagar utan att det blir särskilt fult!
Linnéa | 2017-05-29
Perfekt nagellack som finns i mååånga olika färger. Torkar snabbt och håller länge. Förmånligt pris också!

Mer Information

Mavala minilack bygger på en enkel men genial ide. Tack vare det mindre formatet hinner man använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket gör att även resultatet blir därefter. Det är dock inte bara storleken som gjort Mavala minilack så populärt - den fantastiska kvalitén och det enormt stora utbudet färger har placerat Mavala små nagellack helt i en klass för sig.
Volym:5 ml
Färg:Vit 
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22