#
100BON
 
Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

False Lash Effect Waterproof Mascara

Säg hejdå till lösögonfransar. False Lash Effect Mascara fördubblar storleken på dina fransar och ger ett resultat du bara trodde lösögonfransar kunde ge. Det är säsongens måste bland make-upartisterna. Hemligheten är en kombination av Max Factors...
179 kr
Klubbpris: 134,25 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
46 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Säg hejdå till lösögonfransar. False Lash Effect Mascara fördubblar storleken på dina fransar och ger ett resultat du bara trodde lösögonfransar kunde ge. Det är säsongens måste bland make-upartisterna. Hemligheten är en kombination av Max Factors största borste någonsin och formulan med Liquid Lash teknologin. För varje volymgivande svep med borsten över fransarna avger den mascara runt hela fransen utan att klumpa sig och ger dig fransar du bara vågat drömma om.
Volym: 13,1 ml

ANVÄNDNING

Aldrig testat ögonfranstång? Varför inte?! Bäst teknik: Böj dina fransar i flera mindre hopp från fransbas till topp så att du får en rundning. Använd alltså inte ett enda tryck, då blir resultatet en onaturlig V-form i stället. Tillsätt sedan False Lash Effect Waterproof, så har du både ”öppnad” blick, plus fantastisk volym och definition på nolltid och ett resultat som håller!
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-09
Bästa vattenfasta mascaran som finns på marknaden! Jag har använt maxfactors vattenfasta mascaror i över 10år och aldrig blivit besviken. Den här borsten är visserligen lite stor men ger ändå jämt fördelade fransar utan att klumpa. Håller hela dagen, vare sig du är ute i regn eller till och badar! Klar favorit och ett måste i makeup necessären!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-07
detta är den absolut bästa vattenfasta maskaran. visst borsten är kanske lite stor men den separerar otroligt bra och ger längd plus volym. framförallt håller den heela dan. verkligen superbra
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-27
Bra och prisvärd mascara. Bra konisistens på formulan. Sitter bra
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-18
Riktigt bra! Får mina korta och raka asiatiska ögonfransar att hålla sig böjda efter att jag använt en ögonfransböjare och tynger inte ner fransarna och tar bort böjningen som så många andra mascaror gör. Efter denna använder jag "Max Factor 2000 Calorie Curved Brush Mascara" för att verkligen få till en bra böjning. Ett minus med denna dock är att borsten är stor och kan kladda en del och det är lätt att råka komma åt ögonlocket.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Om man vill ha en maskara som vekligen sitter i ur och skur så ska man definitivt köra på den här! Sitter som berget, det gäller att man har bra toner eller någon typ av ordentlig rengöring för att få bort den på kvällen. I allmänhet ger den ett fint lyft på fransarna, den var lite blöt de första användningarna men blev bättre med tiden.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-01-16
Jag tyckte inte den gav någon effekt på fransarna, trots att jag drar på flera lager. Mascara kom på huden, gick knappt få bort med tops och remover. På kvällen när jag skulle tvätta bort sminket gick inte mascaran bort. Jag använde tre olika rengöringar men den släppte knappt, däremot släppte flera fransar. Så dåligt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-03
Denna mascara är alldeles för blöt för min smak vilket gör att den inte separerar som jag vill och det är lätt att kladda utanför. Den går absolut inte att använda på underfransarna på mig för då färgar den av sig på huden. Dock så tycker jag att den håller överfransarna uppe hela dagen vilket jag gillar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-02
Perfekt mascara för raka och kosta fransar! Den vattenfasta formulan är mycket lättare än vanliga mascaror vilket gör att den håller upp fransarna samt ger volym och längd.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-02
Efter att ha letat länge hittade jag äntligen denna för ett par år sedan. Jag har väldigt korta och tunna ögonfransar, men den här maskaran ger dem verkligen ett välbehövligt lyft!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-02
Bra mascara, håller länge och bra pensel.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...