Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Ageless Elixir Foundation 45 Warm Almond

Ageless Elixir Foundation 45 Warm Almond

Max Factor

Max Factor Ageless Elixir Foundation är en ”2 in 1”- nyhet med lystergivande foundation och vårdande serum i en och samma flaska.
169 kr
45 Warm Almond

Recensioner

Maria | 2018-03-11
Köpte denna baserat på de goda recensionerna här på sidan, men den passade inte mig alls. Alldeles för gul ton på min bleka hy, och trots att jag smörjer in och blandar ut med återfuktande krämer ser den alltid torr och fnasig ut på huden. Är heller inte så förtjust i den tunga lukten som sitter i fram tills dess att man tvättar av den. Kommer inte köpa denna igen.
Berry | 2018-03-10
Har använt denna i ett par månader. Imponerad! Funkar jättebra på min kombinerad hy. Känns återfuktande, även på vintern. Täckningen går att bygga upp beroende på hur mycket man vill täcka. Lätt till medium. Men har inte märkt att missfärgningar och åldersfläckar har dämpats så som beskrivningen säger. Lätt att applicera men efter 7-8 timmar börjas det kännas lite "tung", men annars väldigt bra.
Lisa | 2016-04-26
Fungerar väldigt bra på torr hy. Känns fjäderlätt men täcker alla skavanker riktigt bra. Håller vad den lovar. Köpte för att testa och den blev direkt en favorit.

Mer Information

Max Factor Ageless Elixir Foundation är en ”2 in 1”- nyhet med lystergivande foundation och vårdande serum i en och samma flaska.
Den täcker omedelbart finare linjer och rynkor, samtidigt som missfärgningar och åldersfläckar dämpas med tiden.
Max Factor Ageless Elixir Foundation erbjuder en perfekt blandning av sidenmjuk täckning och lyxig hudvård med inriktning på att motarbeta alla ålderstecken.
Denna medium- till heltäckande foundation döljer omedelbart finare linjer,
djupare rynkor, åldersfläckar och missfärgningar av huden tack vare tillsats av
Elixir Serum som även hjälper till att skydda huden mot framtida skador.
Medium –till heltäckande
Volym:30 ml
Täckgrad:Medel
Finish:Dewy
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22