Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Voluptuous False Lash Effect Mascara Black/Brown
Voluptuous False Lash Effect Mascara Black/Brown
Voluptuous False Lash Effect Mascara Black/Brown
Voluptuous False Lash Effect Mascara Black/Brown
REA 50%

Voluptuous False Lash Effect Mascara Black/Brown

Max Factor

Lyft dina fransar och ge dem fem gånger mer volym!
89,50 kr179 kr

Recensioner

Jessica | 2017-03-09
Jag gillar verkligen denna mascaran! har naturligt långa fransar, men denna ger verkligen det lilla extra, den får dina ögon att poppa ;) och de bästa av allt, jag upplever inte att den smular och lägger sig under ögonen som många andra mascaror gör.
Illy | 2017-02-24
Jag har långa fransar som är lätta att sminka men den här mascaran är en katastrof. Man får ingen volym, längd eller något annat. Riktigt dålig. Kastade den efter två veckor.
Sanna | 2016-04-07
Jag är så kluven när det gäller denna mascaran. Formulan är gudomlig, otroligt bra. Borsten är lite stor och klumpig att använda och det tog ett tag innan jag bemästrade den. Men tror det kan bli denna igen just eftersom formulan är så bra, den är en femma. Borsten är en trea.

Mer Information

Lyft dina fransar och ge dem fem gånger mer volym!
Voluptuous False Lash Effect Mascara som med sin revolutionerande Helixborste omedelbart lyfter dina fransar och ger volym för en intensiv och glamourös franslook.
LYFT:
Den perfekt helixformade borsten, konstruerad med alternerande fenor och strån, laddar optimal mängd produkt samtidigt som den fångar varje enskild frans från basen för att ge både volym och lyft åt fransarna i ett enda svep.
VOLYM:
Kombinationen av den nya revolutionerande borsten och False Lash Effect-formulan ger extra yppighet och fem gånger mer volym åt dina fransar.
SEPARATION: Genom separation av fransarna öppnar du upp blicken. Stråna på borsten fångar alla fransar för att både kamma igenom och separera dem från bas till topp. Bonus! Med hjälp av den nya Booster-toppen når du även de kortaste fransarna som annars kan vara så svåra att få tag i.
Volym:13 ml
Färg:Brun
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22