Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Falsies Push up Mascara Very Black

Falsies Push up Mascara Very Black

Maybelline

Volym. Lyft. Drama. • Dramatiskt lyfta fransar med lösögonfranseffekt. • Lyfter fransarna från rötterna till en dramatisk 45 graders vinkel.
149 kr

Recensioner

B | 2017-08-05
Jag gick in på Kicks för att köpa en ny mascara och ser att den här har nedsatt pris. Skaffa den inte, inte ens klar med den och jag vill ha en ny. Den tar så lång tid på sig att torka, blir som spindelben trots olika tekniker och är allmänt jobbig. Tar mig tre gånger så lång tid att arbeta med jämfört med bättre mascaror.
Gärdan | 2016-11-27
En jättebra och prisvärd mascara. Jag använder alltid en fransprimer (kör nu med Dior) innan mascaran och då sitter den hela dagen.
Ida Eriksson | 2016-06-06
För mig funkar den här jätte bra. Jag får längre fransar. Den ligger alltid i min sminkväska De dåliga är att den är våt, tar lite tid att torka men annars är den super bra tycker jag!

Mer Information

Volym. Lyft. Drama.
• Dramatiskt lyfta fransar med lösögonfranseffekt.
• Lyfter fransarna från rötterna till en dramatisk 45 graders vinkel.
• Krämig volymgivande formula som täcker varje frans i ett svep.
Därför kommer du att älska den
Attityd. Stil. Drama. Fransar. Du älskar lite drama. Och nu kan du tänja på gränserna med mascaran vars koppformade borsthår lyfter dina fransar till dramatiska höjder.
För bästa resultat: Börja vid ögonfransroten och applicera generöst med mascara ända ut till topparna. Om du vill, lägg på ytterligare ett lager ända ut till den yttre ögonvrån.
Volym:9.5 ml
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22