Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black
99kr Maybelline

Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black

Maybelline

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår.
99 kr139 kr

Recensioner

Alice | 2017-09-21
Älskar denna mascaran. Den klumpar inte, ger bra volym och längd och håller fransarna uppe hela dagen!
Emelie Sjöberg | 2017-03-09
Min absoluta favorit! Har testat många olika vattenfasta mascaror men den här är bäst. Den har en böjd gummiborste som hjälper till att separera och se till att fransarna håller sin böjda form. Mascaran torkar snabbt vilket också är ett plus för då hinner inte fransarna inte sjunka tillbaka till sin raka form.
Emma Matsson | 2017-02-22
Vattenfast mascara är det enda som fungerar för att hålla mina ögonfransar böjda hela dagen och detta är en mascara jag återgår till hela tiden. Ännu har jag inte hittat någon som överträffar denna. Med ett lager blir fransarna mer naturliga men med en solfjädereffekt. Men med fler lager kan man bygga upp den volym man vill ha.

Mer Information

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.
Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22