Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black

Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black

Maybelline

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår.
139 kr

Recensioner

Amalia | 2018-04-09
Den allra bästa budgetmaskaran på marknaden! Går igenom 2 i månaden då den torkar/tar slut rätt fort, men jag har rätt generösa lager! Jag köper den i ”black” för tycker att ”very black” har en helt annan formula som inte alls ger samma resultat. Rekommenderar till alla som vill ha volym och längd!
Liz | 2018-03-25
Absolut bästa mascaran! Har använt den här sorten i något/några år nu. Rekommenderar den till alla jag känner! Den ger volym, längd och går att bygga upp. Sepererar väldigt bra! Det enda negativa är att den torkar mycket fortare än andra mascaror. Men den är fortfarande värd det. Ett helt otroligt pris till en så grym mascara!
Sandra | 2018-03-21
Mascara under ögonen efter halva dagen, så ej vattenfast enligt mitt tycke. Man får snygga fransar dock så önskar att den kunde hålla hela dagen utan mörka ringar av mascara under ögonen..

Mer Information

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.
Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22