Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black
Kampanj 20%

Lash Sensational Mascara Waterproof Waterproof Black

Maybelline

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår.
111,20 kr139 kr

Recensioner

Kristina | 2018-07-24
Sämsta jag testat i vuxen ålder. Går inte att bygga upp, blir bara jättetjock närmast rötterna. Går ej heller att separera fransarna, försöker man med några drag till blir allt bara en tjock smet och man får torka bort allt. Har själv tjocka och långa fransar från början.
Marie | 2018-06-30
Överlägset bästa mascaran alla kategorier! Har provat de flesta, dyraste, billigaste: den här är magisk och håller verkligen vad den lovar!!! Alla frågar om man har lösfransar, så perfekt resultat får man! Volym, läääängd, klumpar inte nåt, lämnar inga svarta märken under över ögat. Har tom somnat med den några gånger och den sitter felfritt även då på morgonen ;) Enkel att tvätta av dessutom. Rekommenderar starkt!
Mina | 2018-06-14
Det är en väldigt svart mascara som sitter som berget och smular inte överhuvudtaget. Den sitter så bra att man verkligen måste ha rätt rengöring (helst oljebaserad) till så man inte råkar gnugga bort ögonfransarna. Minus för att den klumpar sig något vid applicering så man måste vara försiktig. Svår att jobba med lager för lager.

Mer Information

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.
Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22