Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Total Temptation Mascara 1 Black
Total Temptation Mascara 1 Black
Total Temptation Mascara 1 Black

Total Temptation Mascara 1 Black

Maybelline

GIVE IN TO TEMPTATION! Vanebildande och som bygger volym. Djärva men ändå så mjuka. Skapa en tät och intensivt djärvare look och en härlig upplevelse medan du applicerar.
149 kr
1 Black

Recensioner

Louise | 2018-10-06
Superbra budgetmascara! Jag har långa och böjda fransar i mig själv men alla mascaror blir verkligen inte bra på fransarna för det. Denna mascara ger full effekt - långa fransar med mycket volym! Älskar def. Lätt att bygga på lager för mer effekt eftersom mascaran inte torkar så fort.
Julia | 2018-08-11
Om du letar efter en mascara som aldrig torkar och som luktar gott så har du hittat rätt produkt. Inte alls nöjd, då det resulterade i att jag fick sminka om mig om jag inte ville gå ut som en tvättbjörn.
Marie | 2018-04-06
Jättebesviken, byggde ingen längd alls och blev bara kladdig.. Jobbig att tvätta bort, men man blev ändå svart under ögonen lite senare på dagen. Rekommenderar inte.

Mer Information

GIVE IN TO TEMPTATION! Vanebildande och som bygger volym. Djärva men ändå så mjuka. Skapa en tät och intensivt djärvare look och en härlig upplevelse medan du applicerar. Formulan, som är berikad med kokosextrakt, glider lätt på fransarna och kan byggas på utan att kännas för tunga. Den mjuka, fylliga borsten gör appliceringen behaglig. Ögonfransarna ser djärva ut men känns så mjuka...
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22