Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Total Temptation Mascara 1 Black
Total Temptation Mascara 1 Black
Total Temptation Mascara 1 Black

Total Temptation Mascara 1 Black

Maybelline

GIVE IN TO TEMPTATION! Vanebildande och som bygger volym. Djärva men ändå så mjuka. Skapa en tät och intensivt djärvare look och en härlig upplevelse medan du applicerar.
149 kr
1 Black

Recensioner

Julia | 2018-08-11
Om du letar efter en mascara som aldrig torkar och som luktar gott så har du hittat rätt produkt. Inte alls nöjd, då det resulterade i att jag fick sminka om mig om jag inte ville gå ut som en tvättbjörn.
Marie | 2018-04-06
Jättebesviken, byggde ingen längd alls och blev bara kladdig.. Jobbig att tvätta bort, men man blev ändå svart under ögonen lite senare på dagen. Rekommenderar inte.
Camilla | 2018-03-20
Jag gillar när allt smink går att tvätta bort med EN ansiktsrengöring, snabbt och lätt. Denna mascara lämnar kvar en liten mörk skugga under den undre fransraden och så har det inte varit med tidigare mascaror. Utlovad volym enligt reklam infinner sig inte men det är väl inte något att bli förvånad över egentligen. Kommer inte använda upp denna tyvärr.

Mer Information

GIVE IN TO TEMPTATION! Vanebildande och som bygger volym. Djärva men ändå så mjuka. Skapa en tät och intensivt djärvare look och en härlig upplevelse medan du applicerar. Formulan, som är berikad med kokosextrakt, glider lätt på fransarna och kan byggas på utan att kännas för tunga. Den mjuka, fylliga borsten gör appliceringen behaglig. Ögonfransarna ser djärva ut men känns så mjuka...
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22