15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof

Lash Sensational Mascara Waterproof

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.
Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren...
139 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
16 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym.
Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-09
Min absoluta favorit! Har testat många olika vattenfasta mascaror men den här är bäst. Den har en böjd gummiborste som hjälper till att separera och se till att fransarna håller sin böjda form. Mascaran torkar snabbt vilket också är ett plus för då hinner inte fransarna inte sjunka tillbaka till sin raka form.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-22
Vattenfast mascara är det enda som fungerar för att hålla mina ögonfransar böjda hela dagen och detta är en mascara jag återgår till hela tiden. Ännu har jag inte hittat någon som överträffar denna. Med ett lager blir fransarna mer naturliga men med en solfjädereffekt. Men med fler lager kan man bygga upp den volym man vill ha.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-17
En mascara som jag alltid kommer tillbaka till! Mina fransar är naturligt väldigt raka och det är omöjligt för andra mascaror att hålla mina fransar böjda hela dagen, men lash sensational lyckas!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Separerar fransarna bra och ger dem längd. Klumpar inte och ser bra ut. På mig har den dock hamnat under nedre fransraden i slutet av dagen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-27
Jag fick precis de fransar jag ville ha, den var vatten fast för jag grät större delen av dagen då den irriterade min hud runt ögonen något hemskt. Efter att jag tog bort den hade jag sprucken och torr hud i en vecka. Kunde inte ha smink överhuvudtaget för att dölja det heller. Därför får den bara 1 stjärna från mig. Har aldrig haft detta problem med andra maybelline mascaror eller produkter, så jag tror att det beror på den vattenfasta formulan.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-11-27
Min favorit mascara! Jag håller med om att den blir lite kladdig och det kommer ut mkt klet på borsten men i övrigt är denna mascara det enda som funkar på mina tunna korta fransar! Böjer man fransarna med tång innan hålls dom böjda hela dagen och mascaran sitter på plats, har aldrig varit med om att man blir svart runt ögonen under dagen eller att den smular. Jättemkt volym och längd, ser nästan ut som att jag har fransfärlängning med denna mascara på! Har provat många men går alltid tillbaks till denna! Love it! P.S Råkar man få en prick på huden runt ögat när man lägger på mascaran måste den tas bort direkt innan det torkar (med en tops eller liknande) annars fastnar det på huden och är svårt att gnugga bort! Förövrigt tar jag bort den lätt på kvällen med Kicks eyemakeup remover för vattenfast mascara!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-14
Sämsta vattenfasta mascaran jag provat. Det blev mycket klumpar, så jag fick torka av otroligt mycket på papper innan, vilket gjorde att större delen av innehållet hamnade i soporna. Höll inte en hel dag, utan både smulades och kletades ut. Var konstant mörk under ögonen. Katastrof om jag råkade sova med den. Då hade jag mascara utkletat överallt och irriterade ögon. Andra sorter brukar klara en natt hyfsat.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-07-28
Liker denne kjempe godt
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-07-01
Efter 2 månader slutar den att vara vattenfast... tycker själv att en mascara ska hålla minst 3 månader innan man märker skillnad. Absolut värdelöst att köpa vattenfasta versionen. Formulan är vattnig, men jag tycker inte det är ett problem. Borsten är dock fantastisk och fransarna får enligt mig en "fjädereffekt" och lyfts upp, ett fint resultat iaf :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-04-11
Skulle inte kalla denna mascara för vattenfast! Färg lossnar och lägger sig på ögonlocket och under undre fransraden efter ett tag. Har testat bättre!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...