Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Sunday Ease Calming Oats Scented Candle 210 g
Sunday Ease Calming Oats Scented Candle 210 g
Kampanj 20%

Sunday Ease Calming Oats Scented Candle 210 g

MON SUN

Den varma och lugnande doften av vetiver, jasmin och fikon med stråk av kardemumma och timjan förhöjer avkopplingen, var som helst, när som helst. Tillverkad i Sverige och 100% vegansk.
159,20 kr199 kr

Recensioner

Sofiana | 2018-05-15
Bästa doftljuset jag testat! Luktar lagom mycket och håller riktigt länge!
Astrid | 2018-04-20
Älskar denna fikon doft

Mer Information

Den varma och lugnande doften av vetiver, jasmin och fikon med stråk av kardemumma och timjan förhöjer avkopplingen, var som helst, när som helst. Tillverkad i Sverige och 100% vegansk. Doftljus gjort av 100% vegetabiliskt vax och veke av naturmaterial. Doften ”Figs and White florals” med noter av jasmin, fikon och vetiver påminner om den välkomnande atmosfären på ett lyxigt hotell.
Ljuset har en brinntid på cirka 50 timmar. Låt ljuset brinna i minst 4 timmar vid första användningstillfället för en jämn förbränning. Tänk på miljön och återanvänd burken.
GERANIOL, CITRAL, BENZYL SALICYLATE, ISO E SUPER, PIPERONAL, HELIONAL
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22