Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Angel EdP 25 ml

Angel EdP 25 ml

MUGLER

The Star! Angel är en spektakulär doft i en klass för sig. 1992 Lanserades Thierry Muglers första doft för kvinnor, ANGEL. Med Angel så skapade Thierry Mugler en helt ny doftgrupp.
595 kr

Recensioner

Ann | 2017-05-23
Helt underbar doft! Första parfymen som jag slipper huvudvärk av. Har aldrig fått så mycket komplimanger för en parfym innan. Kan tom bli stoppad av främlingar.
Emma CS | 2017-03-09
En av mina absouta favoritparfymer! Jag vet att det är en Marmitedoft (antingen hatar man den eller älskar man den), men jag gillar att den står ut från mängden i sin doftprofil. Plus att den i princip garanterar att jag får komplimanger när jag använder den skadar inte.
Julia A | 2017-03-03
Har förstått att det här är en parfym som man antingen älskar eller hatar, men jag älskar den definitivt! Tycker framförallt om hjärt- och basnoterna i denna parfymen, den är som bäst när den har "lagt sig" lite. Håller superlänge, och less is more när det kommer till denna parfym. Favorit!

Mer Information

The Star!
Angel är en spektakulär doft i en klass för sig. 1992 Lanserades Thierry Muglers första doft för kvinnor, ANGEL. Med Angel så skapade Thierry Mugler en helt ny doftgrupp. Angel är den första doften helt utan blommor, en så kallad gourmand doft och innehåller doftnoter som Mandarin, Honung, Vanilj och Choklad. Angel bygger på Thierry Muglers fantasier från hans barndom, en doft som skulle vara mouthwatering och vars flaska inspirerats av en tidlös och universell symbol, stjärnan.
Alcohol, Parfum (Fragrance),lAqua (Water), ButylphenyliMethylpropional, Benzophenone-2, Coumarin,iLimonene, Linalool,eleven.se Geraniol,lAmyl Cinnamal, Citronellol,lBenzyl Salicylate, Citral,lFarnesol, Hexyl Cinnamal,iEugenol,eleven.se Benzyl Benzoate,lIsoeugenol, CI 60730i(Ext Violet 2),lCI 42090 (Bluei1).