Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK 21/11: 25% på kroppsvård. Fri frakt!

Water Bottle 250 ml

Water Bottle 250 ml

My BKR

bkr vattenflaskor är gjorda av glas, det ultimata rena materialet, och omslutna av mjukt silikon.
299 kr
Water Bottle 250 ml

Recensioner

Helen | 2017-03-01
Jag har alltid med mig någon av mina bkr, den här storleken är superbra i mindre väskor!
Snövit | 2016-03-05
Smidig och behändig att ha i väskan! Verkar robust och tålig. Bättre till träning än de större varianterna eftersom den passar i vattenflaske-hålen på maskinerna!
Louise | 2016-02-24
Sötaste mini flaskan!!!

Mer Information

bkr vattenflaskor är gjorda av glas, det ultimata rena materialet, och omslutna av mjukt silikon. Denna lilla eleganta vattenflaska är en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld. Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet. bkr är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare. En del av intäkterna stödjer fantastiska välgörenhetsorganisationer som gör världen till en bättre plats.
Rosa
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22