Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

Water bottle 500 ml London

Water bottle 500 ml London

My BKR

bkr vattenflaskor är gjorda av glas, det ultimata rena materialet, och omslutna av mjukt silikon.
379 kr
London

Recensioner

Frida H | 2018-03-07
Snygg flaska som gör det lättare/roligare att dricka vatten :) Smakar bättre än en flaska i plast. Denna vill man till och med ha framme för att visa upp!
Elizabeth | 2018-02-22
Smakar så mycket bättre när det är ur en glasflaska!
Denise | 2018-02-21
Älskar denna! Använder den konstant, och allt smakar så mycket godare med en super snygg flaska!

Mer Information

bkr vattenflaskor är gjorda av glas, det ultimata rena materialet, och omslutna av mjukt silikon. Denna lilla eleganta vattenflaska är en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld. Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet. bkr är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare. En del av intäkterna stödjer fantastiska välgörenhetsorganisationer som gör världen till en bättre plats.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22