Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Real Techniques Flawless Base set. Gäller för dig i KICKS Club. 

Water bottle 500 ml Naked

Water bottle 500 ml Naked

My BKR

bkr vattenflaskor är gjorda av glas, det ultimata rena materialet, och omslutna av mjukt silikon.
379 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Therese | 2017-10-25
en super bra flaska som är ursnygg och gör sitt jobb.är så himla fräscht med en glasflaska och kommer aldrig någonsin gå tillbaka till en vanlig plastflaska. dock måste jag ändå medge att priset är lite väl dyrt
caroline | 2017-10-09
Liten väl hypad den här flaskan.. Det är bara en helt vanlig glasflaska (dock av lite tunnare glas o botten så den inte blir så tung) sen är det en avtagbar silikonklädsel på den. Att den är avtagbar ger den bara ännu lägre betyg eftersom det rinner emellan vatten mellan silikoner och flaskan så man hela tiden måste ta av o på den för att torka bort vattnet. Varje gång man fyller på kommer det ner vatten! Den är verkligen inte värd 349 kr eftersom det bara är en glasflaska! Silikoner kostar max några kr att tillverka så priset borde ju landa på max 100 kr. Men lite reklam och lite fancy färger så betalar folk vad som helst. Jag hade förväntat mig en lite mer avancerad konstruktion och verkligen inte ett stort problem med vattnet som rinner innanför. Observera att flaskan blir väldigt tung att ha med sig ute eftersom den är av glas och fyller du den med vatten blir den ännu tyngre. Dock är det en fördel med glas eftersom man slipper giftigheterna som ofta finns i plast och att man även kan ha varma drycker i den samt diska den i varmt vatten och även i diskmaskin.
Charlotte Olsson | 2014-08-18
Världens gulligaste grej! Jag köpte två på en gång, en Gloss och en Rex. Priset kan vara väl maffigt men detta är en kvalitetspryl som har en livslängd låååångt längre än de vanliga vattenflaskorna av plast! Silikonöverdraget är jätte smart, det ger både ett bättre grepp och skyddar förvånansvärt bra mot stötar. Jag har alltid en av mina flaskor med mig. Trots att jag inte tycker att det är särskilt bra att konsumera vatten hela tiden som en annan tvättsvamp, så känns det mycket bättre att ha en snygg bkr på nattduksbordet, i handväskan, på stranden eller i mugghållaren i bilen än en vanlig tråkig plastflaska. Jag kommer att investera i en flaska till fast en 1000 ml flaska att ha på bordet när man exempelvis ska bjuda folk på middag.

Mer Information

bkr vattenflaskor är gjorda av glas, det ultimata rena materialet, och omslutna av mjukt silikon. Denna lilla eleganta vattenflaska är en vackert designad lösning på en överförpackad och plastig engångsvärld. Du kan använda din bkr-flaska om och om och om igen och fylla den med det du vill dricka: vatten, apelsinjuice, chokladmjölk, vin, Manhattans .... vad som helst. bkr-ägare har i allmänhet flera flaskor – en hemma, en på jobbet, en i handväskan, två i diskmaskinen och fem fyllda med vatten i kylskåpet. bkr är BPA-fri, ftalatfri (och materialen är godkända av amerikanska livsmedelsverket, FDA). Den lilla öppningen är lätt att dricka ur, polypropenlocket läcker inte, flaskan tål maskindisk och passar de flesta mugghållare. En del av intäkterna stödjer fantastiska välgörenhetsorganisationer som gör världen till en bättre plats.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22