Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Make Up Setting Spray Matte

Make Up Setting Spray Matte

NYX Professional Makeup

Begär perfektion!
99 kr

Recensioner

Emilia Linnéa Cecilia Söderlund | 2017-06-22
Jag och två vänner stod uppe på studentflak, nersprutna av öl varav hon som tog studenten fick i ansiktet flertal gånger och allt smink satt kvar! Ingen av oss 3 upplevde att den inte skulle ha hållt måttet. Älskar produkten och ännu bättre att den är så billig!! 😍
Jenny Ekberg | 2017-05-18
Ett bra budgetalternativ som gör att sminket ser lite mindre pudrigt ut och att det sitter längre. Upplever dock inte att sminket blir mattare.
Natalie | 2017-03-09
Håller sminket på plats för en rimlig summa. Tycker dock att den luktar alkohol när man sprutar på den, men det försvinner så ingenting att störa sig på egentligen.

Mer Information

Begär perfektion! För att få den där fräscha makeup-looken som håller finns NYX Professional Makeup Setting Sprays som är lätta och behagliga samtidigt som de jobbar hårt med att se till att din makeup sitter där den ska.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22