Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Plush Gel Lipstick Fizzy Berries
Plush Gel Lipstick Fizzy Berries
SUPERSALE 30% på REA-priset

Plush Gel Lipstick Fizzy Berries

NYX Professional Makeup

Jobba upp en plutmun med Plush Gel lipstick. Finns i 12 livfulla nyanser. Läppstiftet känns otroligt mjukt samtidigt som det ger lika mycket glans som ett läppglans.
27,65 kr79 kr
Fizzy Berries

Recensioner

Anna | 2018-07-10
Har färgen "Coral mist" som jag tycker är jättefin! Jag upplever dock att det är mer korall-rosa-rött och mörkare i verkligheten än vad det ser ut att vara på hemsidan. Väldigt glansigt och mjukt på läpparna, känns nästan som ett läppbalsam eller läppglans. Men det är ändå tillräckligt täckande för att resultatet ska bli jämnt och för att färgen ska synas ordentligt. Jag upplever inte att läppstiftet blöder och hållbarheten är bra, dock försvinner glansen relativt snabbt. Upplever inte heller att det har den störande kemiska lukten som Nyx Round lipstick har.
Elin Sjöberg | 2017-10-30
Fruktansvärd smak och lukt. Som att slicka på rökelser. Och det försvinner inte heller. Är inte så kinkig med lukter när det kommer till läpprodukter för jag vet att det inte håller i sig så länge men jag var tvungen att ta av det. stank och smakade hemskt och det vägrade försvinna.

Mer Information

Jobba upp en plutmun med Plush Gel lipstick. Finns i 12 livfulla nyanser. Läppstiftet känns otroligt mjukt samtidigt som det ger lika mycket glans som ett läppglans. Dränk dina läppar i färg varje gång du känner för en snabb touch up. Vill du ha en djärvare finish? (Ja tack!) Ett enkelt knep är att lägga på ett lager till - och det blir dubbelt så snyggt!
Använd Plus Gel lipstick för sig eller applicera över ett matchande läppstift för en polerad look.
Färg:Rosa
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22